Blog

Happy New Year!

Studio Monelli wenst u een fantastisch en vooral heel succesvol 2019! Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen voor uw bedrijf. Ik kijk ernaar uit om te helpen om die kansen dan ook te grijpen en zo uw ondernemersdromen waar te maken. Het begin van het nieuwe jaar is natuurlijk bij uitstek het moment om uw marketingprogramma weer eens goed tegen het licht te houden. Daarvoor heeft Studio Monelli een checklist gemaakt. Zullen we samen de checklist eens doornemen en aan de hand daarvan een plannetje maken om in 2019 eens echt goed door te pakken?

Lees meer...

Cadeaubon: 5 Uur voor de prijs van 1

Kent u een ondernemer waarvan u denk dat die wat extra hulp kan gebruiken met zijn online strategie, website of online marketing programma? Dan hebben wij een leuke cadeaubon, bijvoorbeeld voor de feestdagen: 5 uren, voor de prijs van slechts 1 uur.

Een ervaren digital marketing expert van Studio Monelli, gaat 5 uren samenwerken met een ondernemer uit uw kennissenkring. Samen maken we een scan aan de hand van onze checklist, een digital marketingplan en nemen alvast de eerste concrete stappen.

Lees meer...

Prijsverhogingen Siteground

Siteground heeft in 2018 de prijzen van de verschillende hosting pakketten aanzienlijk verhoogd. Dit was nodig, omdat Siteground continue tools en services heeft toegevoegd aan de hosting pakketten, zoals: Let's encrypt, backup restore, security patches en continue de dienstverlening heeft verbeterd.

Lees meer...

Digital Marketing stappenplan

U kunt een gratis template van een Digital Marketing stappenplan vinden in uw account op onze website. Deze template is speciaal bedoeld voor de ondernemer, die overzicht wil krijgen over zijn online marketing programma, door antwoord te geven op deze 3 vragen:

Lees meer...

Onderhoudsabonnement Euro 20 per maand

Speciaal voor ondernemers die zelf de content op hun website beheren en zelf de online marketing verzorgen via bijvoorbeeld Social Media bieden wij nu een onderhoudsabonnement aan, enkel voor het versiebeheer, met maandelijkse betalingen van Euro 20 ex. BTW. Het abonnement is op elk moment te beëindigen en er is ook geen sprake van een opzegtermijn.

Lees meer...

ADF & Partners

Met veel enthousiasme is Studio Monelli samen met Diezijnvanmij begonnen aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe corporate identity en website voor ADF & Partners, een Nederlands advocatenkantoor, gespecialiseerd in Italiaans recht, gevestigd in hartje Milaan.

Lees meer...

Flight Deck 53

De afgelopen maanden heeft Studio Monelli een incompany one-on-one online marketing training gegeven aan de marketing manager van een nieuw op te zetten trampoline park in de Clemenskerk in Hilversum, Flight Deck 53. Alle onderdelen van online marketing zijn de revue gepasseerd.
Lees meer...

Oikocredit

Studio Monelli investeert de volledige opbrengst van ons Digital Marketing Plan in Oikocredit. Hiermee steunen wij mensen in derdewereldlanden met precies dezelfde ondernemersdromen als u heeft. Met het enige verschil dat zij door armoede hun droom zonder hulp van buitenaf nooit waar zullen kunnen maken.

Lees meer...

Off-canvas mobile menu

Sinds de laatste update in Themler, het programma waarmee wij templates bouwen, is het mogelijk om een Off-canvas mobile menu te maken. Dat mobile menu gebruikt de website van Studio Monelli ook. Bezoek onze website maar eens op een mobieltje en klik op de hamburger menu icoontje.

Lees meer...

Zomervakantie 2018

Houd rekening met langere responsetijd gedurende vakanties, die overigens altijd aangekondigd worden.

Lees meer...

Rabo Omnikassa 2.0

Maakt uw website gebruik van Rabo OmniKassa en wilt u gebruik blijven maken van de Rabo OmniKassa voor betalingen in uw webwinkel? Dan moet u nu z.s.m. overstappen naar Rabo OmniKassa 2.0. De vorige versie 1.0 wordt binnenkort niet meer ondersteund.

Lees meer...

AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Maak dus ook uw website zo snel mogelijk AVG-proof!

Lees meer...

In the pocket!

Na een aantal maanden in de schoolbanken te hebben doorgebracht, is het certificaat van de Masterclass Online Marketing bij SRM in Amsterdam binnen. Graag brengen we nu de extra kennis in de praktijk. Heeft u interesse in een vrijblijvend voorstel over hoe online marketing u kan helpen om uw zakelijke ambities te realiseren? Bel ons op 06-15053445 of neem contact op per e-mail.

Lees meer...
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok