Communicatie

Heldere communicatie. Daar gaat het bij ons allemaal om. Door het contact als volgt te organiseren verloopt het plezierig en effectief.

Supportvragen

Supportvragen kunt u in eerste instantie het beste versturen via het supportformulier op studiomonelli.com/help, zodat wij in 1 keer alle informatie krijgen die nodig is om goed te kunnen helpen.

Regelmatig overleg

Graag overleggen wij regelmatig met uw over de voortgang. Elk overleg bestaat in elk geval uit de volgende 4 vragen:

 1. Wat heeft iedereen gedaan sinds de vorige meeting? 
  Zie de Urenverantwoording.
 2. Wat gaat iedereen doen voor de volgende meeting?
  Zie de Planning.
 3. Zijn er obstakels?
 4. Wanneer en waar is het volgende overleg?

Stel 1 projectmanager aan

Als verschillende medewerkers uit uw organisatie verschillende, soms zelfs tegenstrijdige wensen doorgeven, dan is het hek van de dam. Stel daarom 1 contactpersoon aan in uw organisatie die de touwtjes in handen zal moeten houden en overlegt met met ons team.

Responsetijd

De responstijd voor technische vragen is maximaal 24 uur. Hieronder staan data waarop de technische helpdesk alleen per e-mail bereikbaar is en u dus niet direct dezelfde dag een antwoord kunt verwachten. Rekent u dan eerder op een responstijd tussen de 48 - 72 uur. Het is dus handig om op deze data dus zelf geen technisch website onderhoud of het versturen van een email nieuwsbrief in te plannen, waarvoor u wellicht hulp nodig zou kunnen hebben van Studio Monelli.

 • 22 december t/m 2 januari 2019

Persoonlijk contact

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om met ons te overleggen. De voorkeur gaat altijd uit naar persoonlijk contact. U bent daarom ook altijd welkom om op afspraak langs te komen op ons kantoor. Samen voor een groot scherm zitten en met behulp van een whiteboard brainstormen over creatieve oplossingen werkt nog altijd het meest effectief. Door periodiek dit soort contactmomenten te plannen is er gelijk een goede stok achter de deur om de input te leveren en voor te bereiden. Een afspraak op kantoor betekent ook rustig de tijd voor elkaar nemen en dat leidt altijd tot het beste resultaat. Natuurlijk kunnen wij ook bij u op kantoor langskomen en dan nemen we onze laptop mee. Maar zelden kunnen we zo ongestoord en snel werken als bij ons op kantoor. Bovendien zijn wij genoodzaakt om onze reistijd in rekening te brengen.

In verband met onze planning rond lopende projecten, stellen wij de volgende data voor voor de bovenstaande meetings in 2018:

 • 16, 17 en 31 oktober 2018
 • 1 of 6 november 2018
 • 17 december 2018

Telefoon & Skype

Het voordeel hiervan ten opzichte van een persoonlijke afspraak op kantoor is dat het reistijd scheelt. Telefoon voorkomt misverstanden en is soms sneller dan email. Let op u kunt ons niet bellen zonder nummerherkenning. Ten tweede is het handig om een belafspraak te maken. U kunt het makkelijkste een belafspraak inboeken in onze realtime agenda. Dan kunnen we beiden klaar gaan zitten met alle documenten erbij en we alvast kunnen inloggen op de systemen.

e-Mail

e-Mail is perfect voor het sturen van URL's, schermafdrukken en bestanden. Stuur email ook altijd met een CC-tje aan de andere betrokkenen, zodat iedereen weet wat er speelt. Studio Monelli stuurt logingegevens altijd op een versleutelde manier met beveiligde e-mail en adviseert u om dat ook te doen.

Bestanden versturen

U kunt grote aantallen afbeeldingen en andere grote bestanden zoals video e.d. het beste niet als bijlage versturen met een e-mail maar sturen via: wetransfer.com. Houd u ons vervolgens ook per e-mail op de hoogte als u bestanden heeft verstuurd.

Overige media

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden die u zou kunnen gebruiken om uw vragen aan ons te stellen en er komen er steeds meer bij. Hopelijk kunt u begrijpen dat wij als klein bedrijfje niet continue al deze kanalen in de gaten kunnen houden om iedereen tijdig te antwoorden. Het is ook onmogelijk om het overzicht te houden over de lopende projecten. Houd er dus rekening mee dat er miscommunicatie ontstaat of dat wij zelfs helemaal niet kunnen reageren op supportvragen via: SMS, Voicemail, Social media, Dropbox, Facetime, Lync, etc.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok