Spelregels

 1. Als u online bestelt/betaalt krijgt u een aantrekkelijke Prepaid korting en komt het uurtarief op €52,50 . Elke oplossing heeft een vaste prijs gebaseerd op onze begroting van 10 uren werk, dus elke oplossing kost €525 ex. BTW. Na ontvangst van uw online bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een factuur per email, die u bovendien ook terug kunt vinden in uw account.
 2. Als u liever onze factuur afwacht en het bedrag wilt overmaken, dan kan dat ook. Dan geldt een uurtarief van €60,00 en elke oplossing kost dus €600 ex. BTW.
 3. Natuurlijk hoort daarbij ook een opdracht-afbakening. Elke opdracht is voltooid als aan die specificaties is voldaan en ook als aan 90% is voldaan en de rest is gecompenseerd met maatwerk of extra werk. Natuurlijk helpen we u daarna ook graag verder net zolang totdat u helemaal tevreden bent en die tijd wordt dan berekend op een 10 Urenkaart.
 4. De prijs van bovenstaande oplossingen is niet-restitueerbaar. U koopt namelijk 10 Uren werk voor een bepaalde oplossing en wij hebben per oplossing gespecificeerd wat wij in die 10 uren voor u kunnen doen. De enige uitzondering is de allereerste 10 Urenkaart die wordt aangeschaft, want hiervoor geldt een "niet-goed-geld-terug" gedurende de eerste 14 dagen na factuurdatum.
 5. Eigenlijk is alles dat niet in de specificaties staat ook niet inbegrepen in de opdracht met de vaste prijs. Dus ook niet als u het wel in uw offerte aanvraag heeft aangegeven of als het in een grafisch ontwerp staat of als het een ingebouwde functionaliteit is.
 6. Voordat Studio Monelli wijzigingen aan een bestaande website, webshop of Google Ads account, of e-marketingsysteem aanbrengt, dient de opdrachtgever zelf te zorgen voor een back-up.
 7. Geen enkele website of ander online systeem is voor 100% opgewassen tegen inbraak door hackers. Mocht een website gehacked worden dan kan Studio Monelli nooit aansprakelijk worden gehouden voor schade. Mogelijke problemen lossen wij graag voor u op maar worden berekend op de 10 Urenkaart. Wij zijn namelijk geen leverancier van de software, u gebruikt Open Source software.
 8. Voor extra functies die niet standaard mogelijk zijn maken wij gebruik van de duizenden extensies die beschikbaar zijn. Deze hebben elk weer vele mogelijkheden zodat bijna alles mogelijk is. U bent toch enigszins gebonden aan de mogelijkheden van uw CMS en de extensies. Studio Monelli programmeert namelijk niet zelf, maar knoopt het CMS en de extensies enkel aan elkaar. Soms moeten voor functionaliteiten die afwijken van wat standaard beschikbaar is een alternatieve oplossing worden gezocht of misschien is iets wel helemaal niet mogelijk.
 9. Als u wijzigingen doorgeeft op aangeleverd materiaal tijdens de bouwfase betekent dat extra werk voor de webdesigners en dat wordt op een 10 Urenkaart berekend.
 10. De eigenaar van een website, webshop, online e-mailmarketingsysteem of ander online systeem, heeft de verantwoordelijkheid om zich ook te verdiepen in de risico’s, wetgeving en het noodzakelijke onderhoud.
 11. Na het voltooien van de opdracht heeft Studio Monelli geen bewaarplicht met betrekking tot de gebruikte materialen en gegevens tenzij anders schriftelijk is afgesproken.
 12. Studio Monelli plaatst een link naar de eigen website onderaan de websites of webshops die Studio Monelli oplevert of onderhoudt. Deze links mogen niet verwijderd worden.
 13. Studio Monelli heeft met inachtneming van de belangen van de opdrachtgever, de vrijheid om het ontwerp te gebruiken voor zijn eigen publiciteit of promotie.
 14. Tenzij anders overeengekomen, behoort niet tot de opdracht het uitvoeren van onderzoek naar het bestaan van rechten, waaronder octrooirechten, merkrechten, tekening- of modelrechten, auteursrechten of portretrechten van derden.
 15. Internettechnologie verandert continue en wel in een sneltreinvaart. Iets wat bij de oplevering goed functioneert, kan na een update van besturingssystemen, browsers, het CMS, de extensies/plugins, e.d. ineens niet meer goed werken. De opdrachtgever zal daarom regelmatig zelf moeten testen of alles nog goed functioneert. Bijvoorbeeld of formulieren of bestellingen nog ontvangen worden als e-mail. Bovendien kan door de snelle veranderingen natuurlijk geen garantie worden geleverd. In plaats daarvan krijgt de opdrachtgever voldoende tijd voor de oplevering om alles grondig te testen. Dit is mede de reden, waarom de prijzen zo scherp gehouden kunnen worden.
 16. Studio Monelli werkt intensief samen met een aantal andere freelancers, zoals Marcia die meestal het grafische ontwerp verzorgt. Zij zullen u apart offreren en factureren en dus ook geen hoofdelijke aansprakelijkheid aanvaarden.
 17. Als u geen eenduidig webdesign laat maken door de grafisch ontwerper (een .PSD, ofwel Photoshop ontwerp) en het design dus overlaat aan de bouwer die het rechtstreeks in de code zal aanpassen dan is de kans groot dat u vele wijzigingen nodig zijn om tot een optimaal resultaat te komen. Wijzigingen in de code zijn meer tijdsintensief dan wijzigingen in een Photoshop afbeelding. Deze wijzigingen worden als extra werk berekend op een 10 Urenkaart.
 18. Als u een grafisch ontwerper een webdesign laat aanleveren, dan bestaat er altijd kans op kleine verschillen tussen het design en het uiteindelijke resultaat. Sommige ontwerpen zijn namelijk technisch niet mogelijk of sterk af te raden in verband met het onderhoud, zoekmachine vriendelijkheid, e.d.
 19. Iedere opdrachtgever dient bij de oplevering een review van enkele regels te schrijven die wij met vermelding van uw naam en foto op onze website mogen plaatsen.
 20. Als u niet een van de bovenstaande, vooraf gespecificeerde producten, zoals een 10 Urenkaart, wenst af te nemen dan kunnen wij u ook na oplevering van uw klus een factuur sturen, maar in dat geval hanteren wij een hoger uurtarief namelijk Euro 70 excl. BTW met een starttarief van 1 uur.
 21. Soms is het nodig dat Studio Monelli uw mailbox (verbonden aan de URL van uw website) opent. Natuurlijk zullen wij nooit uw e-mail berichten gaan lezen, maar we kunnen wel de Afzender en het Onderwerp van alle e-mails in uw mailbox zien. Als u wilt dat wij daarvoor eerst toestemming vragen in verband met uw privacy, dan dient u dat vooraf schriftelijk aan te geven.
 22. Als u zelf extensies gaat installeren, configureren, de template gaat wijzigen of wachtwoorden gaat wijzigen, dan dient u dat altijd te melden aan Studio Monelli om extra werk te voorkomen.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.