Help!

Geeft u a.u.b. uw wens of probleem door middel van de onderstaande vragen aan ons door, dan kunnen we u zo snel mogelijk helpen. U mag bellen op 06-15053445 of mailen aan [email protected]

 • Urgentie: Hoog/Middel/Laag?
 • Wat is precies het probleem of uw wens?
 • Wat is de URL van de webpagina of wat is het betreffende e-mailadres?
 • Krijgt u een foutmelding? Zo ja, welke?
 • Sinds wanneer speelt dit probleem? Heeft u sindsdien iets veranderd? Zo ja, wat dan precies?
 • Wat voor een apparaat en besturingssysteem & versie gebruikt u?
 • Welke browser, emailprogramma of App gebruikt u en wat is het versienummer?
 • Heeft u de cache gewist, het met een andere browser of PC geprobeerd of via een proxy server? Hoe u uw cache kunt wissen staat beschreven op onze website. Test het ook altijd even met behulp van een andere browser.
 • Kunt u een schermafdruk of schets meesturen ter verduidelijking?
 • U kunt met de toets "Printscreen" een schermafdruk maken en dat in een mail plakken. De browser van Google: Chrome heeft een extensie (Awesome Screenshot) om heel snel schermafdrukken te maken en met peilen, arceringen, e.d. aan te geven wat u precies bedoelt.
 • Heeft u zelf al geprobeerd om het op te lossen? Hoe? Graag het menupad doorgeven.
Heldere communicatie. Daar gaat het bij ons allemaal om. Door het contact als volgt te organiseren verloopt het plezierig en effectief.

Regelmatig overleg

Graag overleggen wij regelmatig met uw over de voortgang. Elk overleg bestaat in elk geval uit de volgende 4 vragen:

 1. Wat heeft iedereen gedaan sinds de vorige meeting? 
  Zie de Urenverantwoording.
 2. Wat gaat iedereen doen voor de volgende meeting?
  Zie de Planning.
 3. Zijn er obstakels?
 4. Wanneer en waar is het volgende overleg?

Stel 1 projectmanager aan

Als verschillende medewerkers uit uw organisatie verschillende, soms zelfs tegenstrijdige wensen doorgeven, dan is het hek van de dam. Stel daarom 1 contactpersoon aan in uw organisatie die de touwtjes in handen zal moeten houden en overlegt met met ons team.

Responsetijd

De responstijd voor technische vragen is maximaal 24 uur. Hieronder staan data waarop de technische helpdesk alleen per e-mail bereikbaar is en u dus niet direct dezelfde dag een antwoord kunt verwachten. Rekent u dan eerder op een responstijd tussen de 48 - 72 uur. Het is dus handig om op deze data dus zelf geen technisch website onderhoud of het versturen van een email nieuwsbrief in te plannen, waarvoor u wellicht hulp nodig zou kunnen hebben van Studio Monelli.

 • 22 december t/m 2 januari 2019

Persoonlijk contact

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om met ons te overleggen. De voorkeur gaat altijd uit naar persoonlijk contact. U bent daarom ook altijd welkom om op afspraak langs te komen op ons kantoor. Samen voor een groot scherm zitten en met behulp van een whiteboard brainstormen over creatieve oplossingen werkt nog altijd het meest effectief. Door periodiek dit soort contactmomenten te plannen is er gelijk een goede stok achter de deur om de input te leveren en voor te bereiden. Een afspraak op kantoor betekent ook rustig de tijd voor elkaar nemen en dat leidt altijd tot het beste resultaat. Natuurlijk kunnen wij ook bij u op kantoor langskomen en dan nemen we onze laptop mee. Maar zelden kunnen we zo ongestoord en snel werken als bij ons op kantoor. Bovendien zijn wij genoodzaakt om onze reistijd in rekening te brengen.

Telefoon & Skype

Het voordeel hiervan ten opzichte van een persoonlijke afspraak op kantoor is dat het reistijd scheelt. Telefoon voorkomt misverstanden en is soms sneller dan email. Let op u kunt ons niet bellen zonder nummerherkenning. Ten tweede is het handig om een belafspraak te maken. U kunt het makkelijkste een belafspraak inboeken in onze realtime agenda. Dan kunnen we beiden klaar gaan zitten met alle documenten erbij en we alvast kunnen inloggen op de systemen.

e-Mail

e-Mail is perfect voor het sturen van URL's, schermafdrukken en bestanden. Stuur email ook altijd met een CC-tje aan de andere betrokkenen, zodat iedereen weet wat er speelt.

Bestanden versturen

U kunt grote aantallen afbeeldingen en andere grote bestanden zoals video e.d. het beste niet als bijlage versturen met een e-mail maar sturen via: wetransfer.com. Houd u ons vervolgens ook per e-mail op de hoogte als u bestanden heeft verstuurd.

Overige media

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden die u zou kunnen gebruiken om uw vragen aan ons te stellen en er komen er steeds meer bij. Hopelijk kunt u begrijpen dat wij als klein bedrijfje niet continue al deze kanalen in de gaten kunnen houden om iedereen tijdig te antwoorden. Het is ook onmogelijk om het overzicht te houden over de lopende projecten. Houd er dus rekening mee dat er miscommunicatie ontstaat of dat wij zelfs helemaal niet kunnen reageren op supportvragen via: SMS, Voicemail, Social media, Dropbox, Facetime, Lync, etc.

Schermafdruk

U kunt met de toets "Printscreen" een schermafdruk maken en dat in een mail plakken. De browser van Google: Chrome heeft een extensie (Awesome Screenshot) om heel snel schermafdrukken te maken en met peilen, arceringen, e.d. aan te geven wat u precies bedoelt.

Hulp op afstand

Soms is het beter als we op afstand op uw scherm mee kunnen kijken om u te helpen. Bijvoorbeeld bij het instellen van e-mail clients die op uw pc geïnstalleerd zijn. U kunt het beste daarvoor een sessie inplannen in onze realtime agenda of per email. Dan kunnen we beiden klaar gaan zitten en alvast inloggen.

 1. Installeer TeamViewer
 2. Sluit onnodige privé documenten
 3. Geef ons de codes van Teamviewer
 4. Geef ons toegang om uw scherm over te nemen.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok