Online marketing

Succesvol online ondernemen met focus op conversie. Dat is wat wij doen. Een website of webshop bouwen is eigenlijk pas het begin. Met online marketing en conversieoptimalisatie maken we er een succes van. Wij werken niet alleen VOOR voor u, maar vooral samen MET u. Daarom is de juiste klik essentieel. Internet marketing is de meest kosteneffectieve manier om potentiële klanten de weg naar uw organisatie te wijzen. Het is namelijk goed te meten wat de ROI is van de campagnes en de inspanningen. Enkele voorbeelden van online marketing zijn zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren zoals Google Ads (PPC), affiliate marketing, een digitale nieuwsbrief ofwel e-mailmarketing, social media marketing, contentmarketing, enzovoort.

Google Analytics

Wij stellen Google Analytics zo in dat we per online marketing kanaal de prestaties kunnen monitoren naar aanleiding van relevante KPI's. Daarmee kunnen we het resultaat van onze online marketing werkzaamheden meten en zo nodig bijsturen.

Google Ads (PPC)

Om op korte termijn al resultaten te behalen starten we vaak met betaald adverteren in Google Adwords waarin u betaalt per klik. Wij kunnen de campagnes instellen en zorgen voor zoveel mogelijk relevante leads en conversies, want dat is natuurlijk waar het om gaat; aanmeldingen, registraties, telefoontjes, ingevulde contactformulieren, e.d. De Adwords campagnes moeten regelmatig gecontroleerd en bijgesteld worden om verspilling van advertentie budget te voorkomen.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie is het onderdeel van online marketing waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat uw website hoger komt in de (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Wij kunnen daarvoor talloze SEO technieken verwerken in de website om betere resultaten te bereiken. Voorbeelden van SEO werkzaamheden zijn technische verbeteringen aan de website, de individuele pagina's optimaliseren voor zoekwoorden, de gebruikerservaring verbeteren, links naar uw website verdienen, portals, enzovoort. SEO is lange termijn werk. Resultaten worden stapje voor stapje meestal pas na maanden echt zichtbaar, maar goed vindbaar worden in de niet betaalde resultaten in Google is de investering natuurlijk meer dan waard.

Digitale nieuwsbrief

e-Mailmarketing is een vorm van online marketing waarmee u op een zeer effectieve en betaalbare manier meer omzet kunt genereren uit uw bestaande netwerk. We laten een mobiel vriendelijke template bouwen in uw corporate identity. U kunt zonder beperkingen e-mailnieuwsbrieven versturen en online de statistieken bekijken. Wij maken de verschillende e-maillijsten voor u aan en importeren de door u verzamelde e-mail adressen.

Social media marketing

Social media marketing kunt u zien als online mond-tot-mond reclame: en zeer effectieve vorm van online marketing. Een commercieel bericht dat een gebruiker verstuurt aan zijn eigen social media netwerk, komt betrouwbaarder over dan een bericht rechtstreeks afkomstig van een bedrijf. Een actieve social media pagina wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Social media pagina's zijn steeds vaker van doorslaggevend belang. Wij helpen met de grafische vormgeving van uw social media pagina's en de technische integratie in uw website of webshop, zodat u zelf uw social media kunt onderhouden.

Digital Marketing Stappenplan en Training

Digital Marketingplan

Studio Monelli heeft een uniek Digital Marketing Stappenplan en trainingsprogramma ontwikkeld om samen met ondernemers hun website of webshop en digital marketing programma goed op de rails te zetten en ze te leren hoe zij alles vervolgens zélf kunnen onderhouden. Elke ondernemer kan namelijk wat marketing betreft, uiteindelijk maar beter zelf de touwtjes in handen houden. Niemand kent uw bedrijf, doelgroep en boodschap zo goed als uzelf.

Het unieke Studio Monelli Digital Marketing Stappenplan bestaat uit de stappen die in het sub-menu op deze website staan beschreven inclusief onze unieke Webdesign Checklist en Online Marketing Checklist. Als u in elke stap uw input levert, dan zullen wij direct de bijbehorende actie ondernemen. Al onze klanten kunnen hun Digital Marketingplan vinden in hun eigen Account

Meer weten?

Laten we een keer afspreken om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak daarvoor een afspraak via Contact

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.