Strategie

Het gaat er tegenwoordig niet meer om wat u aanbiedt, maar om het verhaal dat u vertelt. Voordat we aan de slag gaan met uw website of online marketing campagnes, bepalen wij dus eerst samen met u wat uw boodschap is die u wilt overbrengen. Samen maken we een plan als leidraad voor alle online marketing activiteiten. Als u uw doel en plan helder heeft, en ook helder kunt overbrengen, dan wordt de kans dat uw ondernemersdroom ook werkelijkheid wordt enorm vergroot. Wij raden daarom elke onderneming aan om een Digital Marketingplan te schrijven en dat jaarlijks bij te werken. Dit Digital Marketingplan wordt de "roadmap" om uw ambities te realiseren.

A dream written down with a date becomes a GOAL.
A goal broken down into steps becomes a PLAN.
A plan backed by ACTION makes your dreams come true.

Om eerst eens kennis te maken kunt u de Template van ons Digital Marketingplan downloaden en u krijgt daarbij ook 1 uur begeleiding op afstand, zodat u met een ervaren digital marketing coach kunt sparren over uw online marketing strategie. Hij zal in ieder geval een scan maken van uw online marketing programma incl. website en kan u een plan van aanpak voorstellen om alles goed op de rails te krijgen. Het Digital Marketingplan is een template die u kunt invullen voor uw eigen onderneming. Het dwingt u om kritisch na te denken over alle facetten en biedt een structuur met een logische stap voor stap aanpak.

Steun ondernemers in ontwikkelingslanden

Uw volledige bijdrage voor deze "proefperiode" beleggen wij in Oikocredit die leningen verstrekt in zo’n 70 ontwikkelingslanden aan microfinancieringsinstellingen, (fairtrade) coöperaties, boerenorganisaties en kleine- en middelgrote ondernemingen. U steunt dus mensen met precies dezelfde ondernemersdromen als u, maar die door armoede hun droom niet waar kunnen maken.

Inbegrepen

  • Digital Marketingplan Template, (Microsoft Word document)
  • Toegang tot uw eigen account met daarin uw Digital Marketingplan, Planning en Urenverantwoording.
  • Persoonlijke begeleiding die plaatsvindt via telefoon, WhatsApp, e-Mail of Skype. U kunt een belafspraak inboeken in onze realtime agenda.

Spelregels

  • Neemt u voordat u opdracht geeft, onze spelregels goed door en laat het ons weten als u vragen heeft.
  • Op ons Digital Marketingplan Template berust auteursrecht en daarom is het verboden om het openbaar te maken en te verveelvoudigen.
  • Een bestelling kan niet worden geannuleerd of gecrediteerd en er zal ook geen restitutie plaatsvinden.

Prijs

€ 52,50 ex. BTW bij Online betaling

€ 60,- ex. BTW bij Bankoverschrijving
Duur: 1 maand
Prijs: €63,53
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok