Actie

“The secret of getting ahead is getting started. The secret of getting started is breaking your complex, overwhelming tasks into small manageable tasks, and then starting on the first one.

Maak een actieplan

Aan de hand van uw marketingprogramma en jaarkalender, maken we nu een meer concreet actieplan. Voor elk van de geselecteerde onderdelen, bedenken we zoveel mogelijk actiepunten en zetten die in ons actieplan in het Digital Marketingplan. Aan de hand van uw budget spreken we een taakverdeling af; wat doen wij en wat kunt u zelf doen. Dit vormt een dynamisch to-do-lijstje dat maandelijks bijgewerkt zal moeten worden.

Stuur ons uw input

U kunt uw input aan ons sturen door voor dit onderdeel onze template voor uw eigen Digital Marketingplan in te vullen en aan ons terug te sturen per e-mail. Uw Digital Marketingplan kunt u vinden in uw Account

Heeft u nog geen account?

Neemt u dan uw eerste 10 Urenkaart af met 14 dagen "Niet goed geld terug" garantie. Daarmee kunt u gebruikmaken van onze begeleiding op afstand en de in-company trainingen, waarmee we samen sneller tot een beter resultaat kunnen komen. Ga om opdracht te geven naar Start

Probeer het eerst uit

U kunt ook alleen onze Digital Marketingplan Template downloaden en u krijgt daarbij ook 1 uur begeleiding op afstand, zodat u met een ervaren digital marketing expert kunt sparren over uw online marketing strategie. Uw volledige bijdrage beleggen wij in Oikocredit. U steunt dus ondernemers met precies dezelfde dromen, maar die door armoede die droom niet waar kunnen maken.

Deze stap afronden?

Digital Marketingplan Als wij uw input hebben ontvangen dan zullen wij direct de bijbehorende actie nemen, zoals uw website verbeteren, onze feedback geven.

Hulp nodig?

Als u er zelf niet helemaal uitkomt of de tijd er niet voor kunt vinden en dus onze hulp wilt inschakelen, laat het ons weten via Contact

Door naar de volgende stap!

Weer een stapje afgerond? Wacht niet te lang en ga zo snel mogelijk door met de volgende stap om uw ambities te realiseren.

Meer weten?

Laten we een keer afspreken om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak daarvoor een afspraak via Contact

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok