Plan

"Failing to plan is planning to fail

Wij raden elke onderneming aan om de jaarkalender in uw Digital Marketingplan aan te vullen met per maand een campagne-thema gericht op evenementen, beurzen, feestdagen, mijlpalen of per maand een onderdeel van de online marketingprogramma, waarop we ons die maand gaan focussen.

Checklist Plan

  1. Heeft u per maand een campagnethema of focus?
  2. Is de jaarkalender in uw Digital Marketingplan in uw account ingevuld? 

Stuur ons uw input

U kunt uw input aan ons sturen door voor dit onderdeel onze template voor uw eigen Digital Marketingplan in te vullen en aan ons terug te sturen per e-mail. Uw Digital Marketingplan kunt u vinden in uw Account

Heeft u nog geen account?

Neemt u dan uw eerste 10 Urenkaart af met 14 dagen "Niet goed geld terug" garantie. Daarmee kunt u gebruikmaken van onze begeleiding op afstand en de in-company trainingen, waarmee we samen sneller tot een beter resultaat kunnen komen. Ga om opdracht te geven naar Start

Probeer het eerst uit

U kunt ook alleen onze Digital Marketingplan Template downloaden en u krijgt daarbij ook 1 uur begeleiding op afstand, zodat u met een ervaren digital marketing expert kunt sparren over uw online marketing strategie. Uw volledige bijdrage beleggen wij in Oikocredit. U steunt dus ondernemers met precies dezelfde dromen, maar die door armoede die droom niet waar kunnen maken.

Deze stap afronden?

Digital Marketingplan Als wij uw input hebben ontvangen dan zullen wij direct de bijbehorende actie nemen, zoals uw website verbeteren, onze feedback geven.

Hulp nodig?

Als u er zelf niet helemaal uitkomt of de tijd er niet voor kunt vinden en dus onze hulp wilt inschakelen, laat het ons weten via Contact

Door naar de volgende stap!

Weer een stapje afgerond? Wacht niet te lang en ga zo snel mogelijk door met de volgende stap om uw ambities te realiseren.

Meer weten?

Laten we een keer afspreken om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak daarvoor een afspraak via Contact

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok