Grafisch ontwerp

Het webdesign is doorslaggevend voor het succes van uw website en daarom is het zeer aan te bevelen om dit aan een ervaren grafisch ontwerper over te laten. Marcia is de grafisch ontwerper waar Studio Monelli mee samenwerkt. Marcia werkt als freelancer onder de naam Diezijnvanmij vanuit het pittoreske Wijk bij Duurstede. Een klein maar professioneel grafisch ontwerp- en webdesign bureau. Klein betekent overigens niet beperkt. Diezijnvanmij werkt voor bedrijven in alle soorten en maten en in diverse branches. Na haar afstuderen aan de kunstacademie is Marcia begonnen als freelance grafisch ontwerper in 2005 en heeft inmiddels in dit vak haar sporen wel verdiend.
Tel. 06-38638678 | [email protected]

CV op Linkedin Grafisch ontwerper

Planning

Nadat u opdracht heeft gegeven gaat de grafisch ontwerper in overleg met u aan de slag. De doorlooptijd bedraagt maximaal 2 weken, nadat u het nodige materiaal heeft aangeleverd.

 • Het webdesign moet natuurlijk volledig aansluiten op uw corporate identity ofwel huisstijl. Beschrijf dus in uw eigen woorden hoe u zich wilt presenteren naar buiten toe? Wat wilt u uitstralen? Welke boodschap wilt u overbrengen? Wat is het "verhaal" dat u wilt vertellen?
 • Uw logo en huisstijlontwerp voor zover dat al beschikbaar is en beschrijf daarbij wat u mooi vindt en wat u liever anders zou willen.
 • Idem voor advertenties, uw bestaande website, briefpapier, visitekaartjes, e.d.
 • Stuur ons a.u.b. websites of templates die u aanspreken en beschrijf daarbij wat u mooi vindt en wat u anders zou willen op uw nieuwe website.
 • Stuur ons foto of video-materiaal in de stijl die u aanspreekt.
 • Stuur ons kleurcombinaties die u mooi vindt.
 • Stuur ons lettertype combinaties die u aanspreken. U kunt daarvoor bijvoorbeeld een online tools gebruiken zoals fontpair.co of fonts.google.com.
 • Stuur ons de layout ofwel het functioneel ontwerp van de nieuwe website of webshop. Het gaat hierbij om de posities/secties, de indeling in kolommen. Teken de posities van logo, slogun, menu's, zoekveld, filter, social media knoppen, sections, footer, e.d. Dit mag u aanleveren voor wat betreft:
  • Home
  • Blog
  • Artikel
  • Product categorie (alleen voor webshops)
  • Product detail (alleen voor webshops)
 • Op themler.io kunt u een themes of sections selecteren die u aanspreken. Stuur ons daarvan de URL's. De plaatjes, namen, logo, kleuren, etc. worden helemaal op maat worden gemaakt voor uw onderneming dus kunnen we elke template of section gebruiken. Filter wel op het CMS dat gebruikt wordt voor uw website of webshop: bijvoorbeeld Wordpress, Joomla!, Woocommerce of Virtuemart.
 • Het is belangrijk om consistent te zijn in het gebruik van Hoofdletters in titels van webpagina's en paragrafen, in hoofd- en submenu items en in opsommingslijsten. Tenzij u een andere voorkeur doorgeeft gebruiken wij hoofdletters als volgt:
  1. Pagina titels (h1): Alle belangrijke woorden beginnen met een hoofdletter.
  2. Titels van paragrafen (h2) en titels van modules/widgets: Alleen het eerste woord begint met een hoofdletter.
  3. Titels van sub-paragrafen (h3) en links in de footer en top menu: Geen gebruik van hoofdletters.
  4. Hoofdmenu-items: Alle belangrijke woorden beginnen met een hoofdletter.
  5. Submenu-items: Geen gebruik van hoofdletters
  6. Opsommingslijsten: Alleen het eerste woord begint met een hoofdletter.
  7. Soms wordt ingesteld dat titels of menu-items volledig in hoofdletters worden omgezet. Ook dan moet het bovenstaande aangegeven worden, want er zijn grote en kleine hoofdletters. Tenzij u alleen grote of alleen kleine hoofdletters wilt gebruiken.
  8. Woorden die grammaticaal met een hoofdletter moeten worden geschreven, worden altijd met hoofdletter geschreven.

Inbegrepen

Bij een vaste prijs hoort natuurlijk ook een afbakening. Het volgende maakt onze grafisch ontwerper binnen ongeveer 10 uren werk voor u in orde.

PSD bestanden webdesign

Het webdesign bestaat uit verschillende Photoshop afbeeldingen, namelijk:
 1. Webdesign voor de PC
 2. Webdesign voor de tablet
 3. Webdesign voor de smartphone
Bovendien wordt er een afbeelding gemaakt voor:
 1. Home
 2. Blog
 3. Artikel
 4. Product categorie (webshop)
 5. Product detail (webshop)

Afbeeldingen

Aan de hand van het aangeleverde webdesign zal de bouwer een template maken. Hij zal aangeven welke afbeeldingen los aangeleverd moeten worden. De grafisch ontwerper zal de afbeelding daarvoor slicen. Alle afbeeldingen dienen de juiste afmetingen te hebben. Ook dienen de afbeeldingen niet van onnodig hoge kwaliteit te zijn, waardoor de laadsnelheid van uw website langzamer wordt. De ontwerper zal de afbeeldingen daarom optimaliseren met Photoshop. Zoekmachines kunnen niet zien wat er op plaatjes staat, maar kijken wel naar de namen van de afbeeldingen. Plaatjes moeten dus een zoekmachinevriendelijke (herkenbare) naam krijgen. Vermijd altijd bijzondere tekens, hoofdletters, spaties in de namen van afbeeldingen. Gebruik - als de naam uit 2 woorden bestaat. Houd de namen zo kort mogelijk.

Stylesheet

Ook heeft de bouwer een stylesheet nodig om de template te bouwen. Deze kunt u het beste ook door de grafisch ontwerper laten maken. Daarin staan de lettertypes, groottes, kleuren, marges, uitlijning, e.d. voor alineakop 1, 2, 3, hyperlinks, bulletlist, quotes, knoppen, tabellen, foto's, menu's enzovoort, zodat de nieuwe template naadloos aansluit op uw huisstijl.

Niet inbegrepen

Het volgende is niet inbegrepen in deze oplossing en wordt als extra extra werk berekend op een 10 Urenkaart.
 • Het uitvoeren van onderzoek naar het bestaan van rechten, waaronder octrooirechten, merkrechten, tekening- of modelrechten, auteursrechten of portretrechten van derden behoort nooit tot de opdracht.
 • Fotografie of video opnames en de bewerking ervan.
 • Het maken of aanschaffen van illustraties of ander beeldmateriaal

Spelregels

 • Neemt u voordat u opdracht geeft, onze spelregels goed door en laat het ons weten als u vragen heeft.
 • Stockfoto's kunnen ook door andere organisaties gebruikt worden voor hun marketing. Als opdrachtgevers het exclusieve recht willen op het gebruik van het beeldmateriaal dat in uitingen verwerkt zijn, dan dient de opdrachtgever dat aan te geven.

Prijs

€ 525,- ex. BTW bij Online betaling

€ 600,- ex. BTW bij Bankoverschrijving
Duur: 14 Dagen
Prijs: €635,25
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.