Team

Wij van Studio Monelli vinden ondernemers gewoon te gek. Helemaal als ze succes hebben. Nog meer, als ze volhardend of op hele slimme wijze succes proberen op te bouwen. Het meeste bewondering hebben wij voor ze als ze het niet eens doen voor het geld, maar gewoon uit pure passie. We voelen ons vereerd om ondernemers, waar wij zo tegenop kijken, te mogen helpen met een kernactiviteit die nodig is om hun dromen waar te maken, namelijk hun digital marketing.

Wie zijn onze klanten?

Studio Monelli richt zich op ambitieuze ondernemers die inzien dat online marketing het belangrijkste en meest effectieve onderdeel van hun marketingprogramma is, maar (nog) geen interne online marketing-expert of afdeling in huis hebben. Bedrijven die voorkeur geven aan een uniek webdesign dat naadloos aansluit op hun bedrijfsidentiteit, in plaats van de standaard "eenheidsworst" die vaak ontstaat bij het gebruik van standaard templates voor websites of nieuwsbrieven. Bedrijven die begrijpen dat zoekmachine vriendelijkheid, de gebruikerservaring en het grafische design allemaal belangrijk zijn.

Langdurige samenwerking

Wij hopen dat onze opdrachtgevers begrijpen dat in online marketingland stilstand achteruitgang betekent, omdat de concurrentie nooit achterover zal leunen. Bovendien verandert internet technologie in sneltreinvaart. Continue verbeteringen en onderhoud van de website en investeringen in online marketing blijven dus altijd noodzakelijk. Ook na de oplevering van een website of webshop, want eigenlijk is dat slechts het begin. Als full-service internetbedrijf begeleiden wij ondernemers graag vanaf het formuleren van de online strategie, het bouwen en onderhouden van hun website of -shop tot en met de online marketing. Dit alles goed op orde krijgen is eerder een project van maanden of jaren in plaats van weken. Daarom is een langdurige en prettige samenwerking noodzakelijk.

Marketing team

Studio Monelli is in 2011 opgericht door Elmar Teeuwen, digital marketing expert. Elmar werkt intensief samen met een aantal freelance professionals die hun sporen inmiddels wel hebben verdiend. Marcia is bijvoorbeeld de grafisch ontwerper waar de meeste van onze klanten mee samenwerken. Daarnaast hebben wij een netwerk met een video producer, fotograaf en tekstschrijver, waardoor wij een one-stop shop zijn, waardoor de lijntjes altijd kort blijven.

Digital Marketing Stappenplan en Training

Digital Marketingplan

Studio Monelli heeft een uniek Digital Marketing Stappenplan© en trainingsprogramma ontwikkeld om samen met ondernemers hun website of webshop en digital marketing programma goed op de rails te zetten en ze te leren hoe zij alles vervolgens zélf kunnen onderhouden. Elke ondernemer kan namelijk wat marketing betreft, uiteindelijk maar beter zelf de touwtjes in handen houden. Niemand kent uw bedrijf, doelgroep en boodschap zo goed als uzelf.

Het unieke Studio Monelli Digital Marketing Stappenplan© bestaat uit de stappen die in het sub-menu op deze website staan beschreven. Als u in elke stap uw input levert, dan zullen wij direct de bijbehorende actie ondernemen of onze feedback geven op uw Digital Marketingplan, dat u kunt vinden in uw Account

Heeft u nog geen account?

Neemt u dan uw eerste 10 Urenkaart af met 14 dagen "Niet goed geld terug" garantie. Daarmee kunt u gebruikmaken van onze begeleiding op afstand en de in-company trainingen, waarmee we samen sneller tot een beter resultaat kunnen komen. Ga om opdracht te geven naar Start

Probeer het eerst uit

U kunt ook alleen de Digital Marketingplan Template downloaden en u krijgt daarbij ook 1 uur begeleiding op afstand, zodat u met een ervaren digital marketing expert kunt sparren over uw online marketing strategie. Uw volledige bijdrage beleggen wij in Oikocredit. U steunt dus ondernemers met precies dezelfde dromen, maar die door armoede die droom niet waar kunnen maken.

Meer weten?

Laten we een keer afspreken om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak daarvoor een afspraak via Contact

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok