Digital marketing expert

Online Marketeer Elmar's passie is zeezeilen en dan vooral als zeilinstructeur mensen op zee leren zeilen. Die passie voor coachen komt ook binnen Studio Monelli goed van pas. Studio Monelli richt zich namelijk op ondernemers die ook het belang ervan inzien om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden. Marketing is namelijk de kern van uw bedrijf en kan dus onmogelijk volledig uitbesteed worden. Daarvoor is dus ook coaching en training nodig. Wij werken namelijk niet alleen VOOR u, maar vooral samen MET u.

Werkzaamheden

Binnen Studio Monelli houdt Elmar zich bezig met het bouwen van websites, webshops, nieuwsbriefsystemen en met zoekmachine marketing. Elmar wordt graag uitgedaagd door complexe projecten. Elmar's is gek op werken met Wordpress, Joomla!, HTML/CSS, Virtuemart, Woocommerce, Vik Booking, Acymailing, Themler, Google Analytics, Google Search en Display Ads, Tagmanager, etc.

Opleidingen en ervaring

In 2002 heeft Elmar de opleiding Small Business & Retail management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft hij zich een aantal jaren beziggehouden met online marketing werkzaamheden in de internationale jachtmakelaardij in het meest luxe segment van zeilschepen. In 2011 heeft hij Studio Monelli opgericht. In 2017 / 2018 heeft Elmar de Opleiding tot SEO/SEA Expert afgerond bij SRM en heeft als PPC expert bij diverse opdrachtgevers gewerkt. Ook heeft hij zichzelf bijgeschoold door middel van Google Academy for Ads.

Werkdagen en tijden

Elmar heeft geen vaste werkdagen of -tijden. U mag hem dus altijd bellen of mailen, zodat hij u zo snel mogelijk kan helpen. Als hij in gesprek is dan belt hij u dezelfde dag nog terug. Wanneer Elmar beperkt beschikbaar is vanwege vakanties, dan wordt dat tijdig aangekondigd op studiomonelli.com/help, zodat u daar rekening mee kunt houden.

Contact

Tel. 06-15053445 | [email protected]

CV op Linkedin

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok