Webdesign

Webdesign en e-commerce is ons dagelijks werk dat wij met plezier voor u verzorgen. Wij bouwen in de meest gebruikte Open Source content management systemen die snel meegaan in de technologische ontwikkeling. Zo'n CMS biedt vele mogelijkheden zoals een webshop, e-nieuwsbriefsysteem, klantenportaal, online boekingssysteem en dergelijke. Bovendien kunt u met een CMS de inhoud van uw website, zoals teksten en afbeeldingen, zelf gemakkelijk onderhouden. Bij ons wordt u nooit afhankelijk gemaakt van ons als enige partij want u blijft volledig eigenaar van de broncode van uw website. De designer en de bouwer staan u altijd graag telefonisch of persoonlijk te woord.

Website onderhoud

Internettechnologie verandert in sneltreinvaart en om mee te blijven gaan met die laatste technologische ontwikkelingen is onderhoud nodig. Ook dat nemen wij u graag volledig uit handen, maar voor degene die het onderhoud liever zelf wil leren, bieden wij ook workshops. Natuurlijk zijn tussenvormen ook mogelijk, zoals dat u de teksten en afbeeldingen zelf onderhoud en alleen het technische gedeelte aan ons overlaat.

Digital Marketing Stappenplan en Training

Digital Marketingplan

Studio Monelli heeft een uniek Digital Marketing Stappenplan en trainingsprogramma ontwikkeld om samen met ondernemers hun website of webshop en digital marketing programma goed op de rails te zetten en ze te leren hoe zij alles vervolgens zélf kunnen onderhouden. Elke ondernemer kan namelijk wat marketing betreft, uiteindelijk maar beter zelf de touwtjes in handen houden. Niemand kent uw bedrijf, doelgroep en boodschap zo goed als uzelf.

Het unieke Studio Monelli Digital Marketing Stappenplan bestaat uit de stappen die in het sub-menu op deze website staan beschreven inclusief onze unieke Webdesign Checklist en Online Marketing Checklist. Als u in elke stap uw input levert, dan zullen wij direct de bijbehorende actie ondernemen. Al onze klanten kunnen hun Digital Marketingplan vinden in hun eigen Account

Meer weten?

Laten we een keer afspreken om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak daarvoor een afspraak via Contact

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.