Bouwfase

De bouwfase heeft een doorlooptijd van 2 weken. Wij bouwen de template en voeren de menustructuur, de content en de modules in. In de onderstaande video kunt u zien hoe wij van het Photoshop webdesign uw template gaan maken met Themler.

Na de bouwfase start direct de afrondingsfase en die duurt 2 weken. Meestal blijft de website of webshop in de eerste week van de afrondingsfase nog “offline”, zodat alleen u als eerste de website kunnen testen, nadat u met een password kunt inloggen. In de tweede week zetten wij na uw akkoord uw website “live”, zodat die publiek toegankelijk is en iedereen dus zonder eerst in te loggen uw website kan bezoeken en testen.

De website en alle functionaliteiten moeten binnen de afrondingsfase door u zo uitvoerig mogelijk worden getest op verschillende apparaten, met verschillende besturingssystemen, schermresoluties en met verschillende browsertypes en versies. Ook al testen wij de website natuurlijk ook zo goed mogelijk, wij gaan ervan uit dat juist de opdrachtgever zelf de website grondig test en deze twee weken voldoende zijn om uw input en feedback te geven, zodat wij dat in orde kunnen maken voor de opleveringsdatum. Na twee weken gaan we net zo lief nog zo lang door als u wilt, maar dan berekenen we onze tijd op een 10 Urenkaart.

Door de afrondingsfase af te bakenen met een periode willen wij u aanmoedigen om zo snel en zo goed mogelijk het concept te bekijken en te testen om te voorkomen dat uw project eindeloos lang duurt. De opleveringsdatum is dus aan het einde van de afrondingsfase. Na de oplevering ontvangt u ook de inloggegevens van de achterkant (het beheergedeelte) van de website en krijgt u uitleg over het beheer van de website. Tijdens de bouwfase komen veel opdrachtgevers tot nieuwe inzichten en geven wijzigingen door in het definitief aangeleverde ontwerp, structuur of content. Dat is heel normaal, en wij maken alles graag voor u in orde. Wel hopen wij op uw begrip dat wijzigingen op het aangeleverde materiaal voor ons "dubbel" werk betekent dat op de 10 Urenkaart in rekening zal worden gebracht.

Checklist bouwfase

  1. Test a.u.b. het concept en geeft u aan ons door wat uw wensen zijn?
  2. Wat is de URL van de betreffende webpagina?
  3. Krijgt u een foutmelding? Zo ja, welke?
  4. Wat voor een apparaat en besturingssysteem & versie gebruikt u?
  5. Welke browser gebruikt u?
  6. Heeft u de cache gewist, het met een andere browser of PC geprobeerd of via een proxy server?
  7. Kunt u een schermafdruk of schets meesturen ter verduidelijking?
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok