Book Online

Als u bijvoorbeeld uw B&B, uw boot of uw dienstverlening wilt verhuren, dan kunnen wij uw website voorzien van een online booking systeem. Op uw website worden potentiële huurders niet afgeleid door concurrerend aanbod, zoals bij portals bijvoorbeeld wel het geval is. Bovendien krijgt uw website natuurlijk helemaal de "look en feel" die u wilt uitstralen.

Planning

Nadat u opdracht heeft gegeven gaan wij in overleg met u aan de slag. De doorlooptijd bedraagt twee weken nadat u het volgende materiaal heeft aangeleverd:
  • Wat u moet aanleveren, is hier zeer binnenkort online te vinden.

Inbegrepen

Bij een vaste prijs hoort natuurlijk ook een afbakening. Het volgende maken wij binnen 10 uren werk voor u in orde.

  • Wat is inbegrepen in deze oplossing komt binnenkort online.

Niet inbegrepen

Het volgende is niet inbegrepen in de opdracht maar wel mogelijk als extra werk. Uit ervaring weten wij bovendien dat vrijwel alle opdrachtgevers tijdens het bouwen of kort daarna nieuwe ideeën krijgen of het onderhoud willen uitbesteden of daar extra begeleiding bij willen. Daarom is het verplicht om bij deze opdracht ook een 10 Urenkaart te bestellen als u dat nog niet eerder gedaan heeft.
  • Ook wat niet is inbegrepen in deze oplossing komt binnenkort online.

Spelregels

  • Neemt u voordat u opdracht geeft onze spelregels goed door en laat het ons weten als u vragen heeft.

Documentatie

Prijs

€ 525,- ex. BTW bij Online betaling

€ 600,- ex. BTW bij Bankoverschrijving
Duur: 14 Dagen
Prijs: €635,00
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok