Grafisch ontwerp

Het webdesign is doorslaggevend voor het succes van uw website en daarom is het zeer aan te bevelen om dit aan een ervaren grafisch ontwerper over te laten.

Planning

Nadat u opdracht heeft gegeven aan de grafisch ontwerper gaat zij in overleg met u aan de slag. De doorlooptijd bedraagt maximaal 2 weken, nadat u het nodige materiaal heeft aangeleverd.

Inbegrepen

Bij een vaste prijs hoort natuurlijk ook een afbakening. Het volgende maakt onze grafisch ontwerper binnen 10 uren werk voor u in orde.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp bestaat uit 3 versies:
 1. 1 design voor de PC
 2. 1 design voor de tablet
 3. 1 design voor de smartphone
Bovendien wordt er een ontwerp gemaakt voor:
 1. Home pagina
 2. Categorie blogpagina
 3. Artikel
Voor een webshop bestaat het uit:
 1. Home pagina
 2. Product categoriepagina
 3. Product detail pagina

Afbeeldingen

Het webdesign bestaat eigenlijk uit afbeeldingen die de grafisch ontwerper in Photoshop maakt van de homepage en eventueel de vervolgpagina's zoals blogpagina's, productpagina's, e.d. Aan de hand van het aangeleverde webdesign zal de bouwer een template maken. Hij zal aangeven welke afbeeldingen los aangeleverd moeten worden. Afbeeldingen dienen de juiste afmetingen te hebben. Ook dienen de afbeeldingen niet van te hoge kwaliteit te zijn waardoor de laadsnelheid van uw website onnodig langer wordt. De ontwerper zal de afbeeldingen optimaliseren met Photoshop. Zoekmachines kunnen niet zien wat er op plaatjes staat, maar kijken wel naar de namen van de afbeeldingen. Plaatjes moeten dus een zoekmachinevriendelijke (herkenbare) naam krijgen. Vermijd altijd bijzondere tekens, hoofdletters, spaties in de namen van afbeeldingen. Gebruik - als de naam uit 2 woorden bestaat. Houd de namen zo kort mogelijk. Ook moet er een Favicon worden aangeleverd.

Stylesheet

Ook heeft de bouwer een stylesheet nodig om de template te kunnen bouwen. Deze kunt u het beste ook door de grafisch ontwerper laten maken. Daarin staan de lettertypes e.d. die passen bij uw huisstijl zoals beschreven in dit voorbeeld: download voorbeeld stylesheet.

Lettertypes

Als er wordt afgeweken van de standaard lettertypes, maak dan uw keuze uit de lettertypes op: www.google.com/fonts

Hoofdlettergebruik

Het is belangrijk om consistent te zijn in het gebruik van Hoofdletters in titels van webpagina's en paragrafen, in hoofd- en submenu items en in opsommingslijsten. Tenzij u een andere voorkeur doorgeeft gebruiken wij hoofdletters als volgt:
 1. Pagina titels (h1): Alle belangrijke woorden beginnen met een hoofdletter.
 2. Titels van paragrafen (h2) en titels van modules/widgets: Alleen het eerste woord begint met een hoofdletter.
 3. Titels van sub-paragrafen (h3) en links in de footer en top menu: Geen gebruik van hoofdletters.
 4. Hoofdmenu-items: Alle belangrijke woorden beginnen met een hoofdletter.
 5. Submenu-items: Geen gebruik van hoofdletters
 6. Opsommingslijsten: Alleen het eerste woord begint met een hoofdletter.
 7. Soms wordt ingesteld dat titels of menu-items volledig in hoofdletters worden omgezet. Ook dan moet het bovenstaande aangegeven worden, want er zijn grote en kleine hoofdletters. Tenzij u alleen grote of alleen kleine hoofdletters wilt gebruiken.
 8. Woorden die grammaticaal met een hoofdletter moeten worden geschreven, worden altijd met hoofdletter geschreven.

Niet inbegrepen

Het volgende is niet inbegrepen in deze oplossing en wordt als extra extra werk berekend op een 10 Urenkaart.
 • Een digitaal gemaakt Functioneel Ontwerp met daarin de layout en beschrijvingen van het webdesign, de modules, widgets, functionaliteiten, menu's, etc.
 • Het uitvoeren van onderzoek naar het bestaan van rechten, waaronder octrooirechten, merkrechten, tekening- of modelrechten, auteursrechten of portretrechten van derden behoort nooit tot de opdracht.
 • Fotografie of video opnames en de bewerking ervan.
 • Het maken of aanschaffen van illustraties of ander beeldmateriaal

Spelregels

 • Neemt u voordat u opdracht geeft, onze spelregels goed door en laat het ons weten als u vragen heeft.
 • Voor overige grafische werkzaamheden kunt u een op maat gemaakte offerte aanvragen.
 • Stockfoto's kunnen ook door andere organisaties gebruikt worden voor hun marketing. Als opdrachtgevers het exclusieve recht willen op het gebruik van het beeldmateriaal dat in uitingen verwerkt zijn, dan dient de opdrachtgever dat aan te geven.

Prijs

€ 525,- ex. BTW bij Online betaling

€ 600,- ex. BTW bij Bankoverschrijving
Duur: 14 Dagen
Prijs: €635,25
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok