Stel uw e-mailaccounts in

e-Mailaccounts

  1. Login op Cpanel met de logingegevens van Siteground: www.uwdomeinnaam.com/cpanel als uw domain als bij Siteground wordt gehost
  2. Scroll naar het icoontje Emailaccounts
    cpanel e-mail
  3. Klik op het dropdownmenu met More en kies voor Configure Email client (eventueel kunt u hier ook uw wachtwoord wijzigen)
    configure-mail
  4. Hier vindt u de gegevens die u kunt invoeren in uw email programma op uw pc of smartphone.
    settings mail

Webmail boxen

In de Basis website met CMS is het aanmaken van 2 e-mailboxen inbegrepen in de vaste prijs. U kunt ook aangeven of u adressen wilt laten doorsturen aan andere adressen of dat er alleen een webmailbox voor aangemaakt moet worden. U krijgt toegang tot uw mailbox via www.uwdomeinnaam.com/webmail. Uw inlognaam is uw emailadres en u krijgt van ons het wachtwoord.

e-Mailprogramma's

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om die e-mailadressen in te stellen in uw e-mailprogramma op uw PC, laptop of smartphone. Als u al een website en email heeft bij een andere provider, dan moet u dit pas doen als als de DNS wijziging is doorgevoerd in de stap van de "Go-Live". Wij helpen u graag hiermee maar die tijd wordt altijd berekend op een 10 Urenkaart. U kunt het natuurlijk ook aan uw systeembeheerder vragen, aangezien dit ook eigenlijk meer zijn vakgebied is.

Stuur ons uw input

Stuurt u a.u.b. de e-mailadressen die we bij Siteground moeten aanmaken en waar de email eventueel naartoe moet worden doorgestuurd.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok